Voor al uw vragen, contacteer ons

0470 46 03 70

info@fiore.be

Italiaanse Designkranen

Vind de kraan die bij u past. Bekijk hier ons ruim assortiment Italiaanse designkranen van Fiore.

Bekijk designkranen

De beste prijs

Als officiële partner van Fiore in België koopt u rechtstreeks van de verdeler, zonder tussenpersoon. Hierdoor koopt u steeds aan de beste prijs

Lees meer

Plaatsing

U kunt de designkranen ook laten plaatsen door ons. Neem contact op voor meer informatie.

Contacteer ons

Italiaanse designkranen

Voor uw keuken, badkamer en voor buiten

 

FIORE werd opgericht in 1965. Vandaag is het een bekend merk dat hoog aangeschreven staat bij zakenlui uit de sector en de klanten zelf en dit zowel in Italië als in de rest van de wereld. De reden voor deze snelle groei en het commerciële succes dat volgde, is de vakbekwaamheid van het personeel, alsook de forse investeringen die Fiore Rubinetterie de voorbije jaren heeft gedaan. De firma Jeremy Goffart BVBA vertegenwoordigt Fiore in België en plaatst deze kranen sinds meer dan 10 jaar. Het productieproces van Fiore begint met de studie van het design. Daarbij wordt rekening gehouden met de eisen van de klant, markttrends en een sterke drang naar innovatie. Het Fiore Research & Design Center laveert voortdurend tussen experimenteren en gebruik van technologie volgens de laatste innovaties op het vlak van fabricagesystemen, productoptimalisering en designtrends. De centrale punten van de Fiore-filosofie en de redenen voor ons aanhoudende succes zijn: productkwaliteit, aandacht voor de behoeften van de klanten en het vermogen om in de kortst mogelijke tijd te voldoen aan hun eisen.

Eco stop

Bespaar water met het eco stop-patroon

 

Waterbesparend eco stop-patroon. Mengkranen die uitgerust zijn met een eco stop-patroon, kunnen besparen op:

• water: het waterverbruik daalt met ongeveer 60%. Dankzij de soepele bediening opent u de hefboom en krijgt u een waterstroom die voldoende is voor dagelijks gebruik. Als u het maximale volume wenst, hoeft u enkel de hefboom hoger op te trekken tot aan de maximale stand.
• energie: wanneer de handgreep in zijn centrale stand staat, geeft hij enkel koud water en wordt vermeden dat warm en koud water van in het begin gemengd wordt. Op die manier is er minder energie nodig om warm water te produceren. Enkel wanneer er echt warm water nodig is, wordt de hefboom gedraaid.

Neem contact op

Klik hier